Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Betonstatik fra før 1. april 2008

Statik på PC

1. Download programmet til din lokale klient
2. Unzip programmet
3. Dobbelt klik på det program du ønsker at afvikle

NB. Det er vigtigt at programmerne afvikles på en dansk version af Excel, samt at makro slås til når programmet spørger om det.

Hvis den aktuelle version af Excel er nr. 5, bør der under pkt. 2 vælges biblioteket "bef_xl5". Dette bør også vælges, hvis der på systemet er problemer med at anvende "æ" og "ø" i filnavne.

Som udgangspunkt anbefales af hensyn til grafikken en skærmindstilling, hvor skrivebordsområdet er sat til mindst 800 x 600 pixels.

Det anbefales for hvert program at begynde med at udskrive dokumentationsbladet, dernæst starte selve programmet og uden ændringer af data vælge "udskriv". Dette giver et resultatudskrift, der kan sammenholdes med de relevante afsnit i betonelement håndbogen. (I forhold til betonelementhåndbogen regner programmerne dog med partialkoefficienter svarende til den 4. udgave af DS 411, der udkom i 1999)

Når et program kører, kan vejledningen/fejlmeddelser ved ulovlig inddata læses på statusbjælken nederst i skærmbilledet. Ulovlig inddata markeres desuden med rødt i dialogboksene.

Download beregningsmoduler
Betonstatik
Betonstatik info

Indhold og ansvar

Indholdet på webstedet og i vores hæfter er udarbejdet som vejledende information for arkitekter, ingeniører og andre, der er ansvarlige for den egentlige projektering. Indholdet kan således ikke danne grundlag for noget juridisk ansvar for BEF