Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Job: Erfaren konsulent til Betonelement-Foreningen

Er du uddannet bygningsingeniør eller konstruktør, og har du erfaring med betonkonstruktioner, så er dette job måske noget for dig.

Betonelement-Foreningen i Dansk Beton søger en erfaren konsulent til at varetage foreningens bestyrelsesarbejde, tekniske udvalgsarbejde samt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Dansk Beton om betonbranchens vigtige dagsordener som fx grøn omstilling, digitalisering og uddannelse.

Du kommer til at indgå i et team af konsulenter og kommunikationsmedarbejdere i Dansk Beton, der udgør et dynamisk fagligt miljø på betonområdet, der arbejder med at yde betonbranchen service og være med til at drive tværgående udviklingsarbejde i branchen. Du vil indgå i samarbejde med de øvrige konsulenter i DI Byggeri, der varetager den brede byggebranches interesser som et led i DI Byggeris medlemsservice.

Som ansvarlig for Betonelement-Foreningen består arbejdsopgaverne hovedsageligt af:

  • Medlems- og bestyrelsesbetjening, herunder betjening af Betonelement-Foreningens tekniske udvalg.
  • Deltagelse i nationale og internationale udvalg og komitéer på betonelementområdet, herunder standardiseringsudvalg og branchesamarbejdsudvalg.
  • Afholdelse af medlemsarrangementer, webinarer, informationsmøder mv.
  • Varetagelse af medlemmernes interesser indenfor grøn omstilling, betonteknologi- og udvikling, standardisering, certificering, arbejdsmiljø mv.
  • Projektledelse af brancheprojekter og styring af konsulent- og analysearbejde.
  • Deltagelse i forsknings- og udviklingsprojekter på betonområdet.

Hvem er du?
Du er uddannet bygningsingeniør, konstruktør eller anden relevant uddannelse, og du har en del års erfaring fra rådgiverbranchen, fra betonindustrien eller fra en organisation/vidensinstitution inden for beton/byggebranchen.

Du har stor erfaring med og viden om betonkonstruktioner, herunder indblik i gældende normer og standarder for beregning af betonkonstruktioner. Det er en fordel, hvis du har erfaring med statiske beregninger af betonkonstruktioner og indblik i eller erfaring med bæredygtigt byggeri.

Du er udadvendt, relationsskabende og ikke mindst struktureret i din måde at arbejde på. Du trives med at have overblik og have styr på tingene og du har gode kommunikationsevner i både skrift og tale, og du kan formidle klare budskaber. Du trives både med arbejde i detaljen samtidig med at kunne bevare overblikket.

Vi tilbyder
Et udfordrende fuldtidsjob med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et team med gode og dygtige kollegaer. Du vil få ansvaret for Betonelement-Foreningen i Dansk Beton i en særdeles spændende tid, hvor hovedopgaven er at få igangsat konkrete aktiviteter, som bidrager til mere bæredygtigt design, produktion og anvendelse af beton og betonelementer. 

Betonelement-Foreningen er en del af Dansk Beton, som er en branchesammenslutning under DI Byggeri. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads, centralt placeret i hjertet af København i Industriens Hus. Vi har en uformel tone og tilbyder gode personaleforhold.

Oplysninger
Du kan få flere oplysninger hos Chef for Dansk Beton, Dorthe Mathiesen på telefon 20 40 94 46. Din ansøgning med CV sender du via ansøgningsknappen senest 6. oktober 2021.

Dansk Beton er en branchesammenslutning i DI Byggeri, som foruden Betonelement-Foreningen består af Fabriksbetonforeningen og Betonvareforeningen. Betonelement-Foreningen samler stort set samtlige betonelementproducenter i Danmark i et stærkt fagligt fællesskab med fokus på at styrke betonelementbyggeriet i Danmark.

DI Byggeri er et branchefællesskab i Dansk Industri, der samler 6700 medlemmer fra hele byggeriets værdikæde.

Søg jobbet her