Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Arkiv 2021

  29-09-2021

  Job: Erfaren konsulent til Betonelement-Foreningen

  Er du uddannet bygningsingeniør eller konstruktør, og har du erfaring med betonkonstruktioner, så er dette job måske noget for dig.

  15-09-2021

  Nyt fra Aalborg Portland: Kalkudfældninger

  Sådan opstår og reduceres kalkudfældninger - en visuel forklaring af kalkudfældninger

  15-09-2021

  Råt, men godt

  For nogle få danske arkitekter er beton nøglen til at skabe unikke og langtidsholdbare villaer og sommerhuse. Omkostningerne betyder dog, at denne type projekter ikke er realistiske for alle nye husbyggere.

  15-09-2021

  Den rene betonfacade

  Efter mange år i skammekrogen er den rene betonfacade på vej tilbage i arkitekturen, både i form af den rå og grå beton, men også i fint nuancerede overflader, der er muliggjort af ny udvikling i teknologien.

  19-08-2021

  Arkitekt og betonleverandør nørdede betonelementer

  For Johansen Skovsted Arkitekter har CODAN Medical været noget helt særligt. Både fordi projektet var arkitektens allerførste med betonelementer, men også fordi bygningen i Køge gik hen og vandt selveste Betonelement Prisen 2021.

  19-08-2021

  Sandwichelementer med styr på brandsikkerhed

  En arbejdsgruppe i Betonelement-Foreningen har udarbejdet en bulletin om sandwichfacader med brandbar isolering. Bulletinen opstiller forudsætninger for isoleringsmateriale uden at gå på kompromis med brandsikkerheden.

  01-07-2021

  Betonblonder bærer stejlt stråtag

  Historisk bygningskultur med svulmende udsmykninger får et gevaldigt, men respektfuldt tvist på Åstrup Have, der er en privat landejendom.

  01-07-2021

  Binder mørkt lager og lyse kontorer sammen

  CODAN Medicals nye afdeling i Køge rummer lager og kontorer i ét kompleks. For at skabe sammenhæng er det hele bygget i ét plan og i samme reliefmønster udvendigt.

  01-07-2021

  Kannelurer kendetegner kunstdepot

  Det nye magasin i Frederikssund, der rummer kulturarvsgenstande fra Nationalmuseet og Det Kgl. Bibliotek, kræver stor klimastabilitet og robuste byggetekniske løsninger.

  01-07-2021

  Justeringer i anvisninger

  Der er fundet et par småfejl i to dokumenter. Fejlene er bekræftet og er ved at blive rettet.