Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyt interessemedlem i Betonelement-Foreningen

Konecranes er Betonelement-Foreningens nye medlem. Virksomheden producerer løfteudstyr og digitale tjenesteydelser til en lang række kunder i blandt andet fremstillings- og procesindustrien.

Dansk Byggeris nye it-analyse viser, at bygge- og anlægsbranchen bliver mere og mere digital. Men der er stadig et stykke vej endnu, før bygge- og anlægsbranchen er oppe på niveau med andre brancher.

En af de virksomheder, der er hoppet i førertrøjen og skubber på for at bringe mere teknologi ind i byggebranchen, er Betonelement-Foreningens nye interessemedlem, Konecranes.

 – Vi har taget skridtet videre og bragt mere teknologi inde i Lifting Businesses. Vi tilbyder en lang række smart features til kraner som blandt andet Sway Control og Thru-connect. Vi glæder vi os til at møde foreningens medlemmer og fortælle om de skræddersyede løsninger, som vi kan tilbyde. Det er løsninger, der udover at forbedre kranernes løfteløsninger også øger virksomhedens produktivitet og sikkerhed, siger kranexpert hos Konecranes, Allan Kronborg.

Læs resten af artiklen i magasinet Beton her