Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides
  08-04-2020

  BIBM-konference flyttet til november

  BIBM-konferencen, som foregår i København, skulle have været afholdt i maj 2020, men er grundet Corona nu flyttet til November 2020.

  07-04-2020

  Online undervisning på AMU Nordjylland

  AMU Nordjylland har, i forbindelse med coronaudbruddet og den deraf følgende nedlukning af skolen, omstillet en del af undervisningen til online undervisning.

  26-03-2020

  Roadmap kan nu downloades i engelsk version

  Betonbranchen har i sin plan ”Bæredygtigt Beton initiativ” fremlagt 35 helt konkrete forslag til, hvordan man kan halvere CO2-udledningen fra betonbyggeri de næste 10 år.

  24-03-2020

  Nyt interessemedlem i Betonelement-Foreningen

  Konecranes er Betonelement-Foreningens nye medlem. Virksomheden producerer løfteudstyr og digitale tjenesteydelser til en lang række kunder i blandt andet fremstillings- og procesindustrien.

  20-03-2020

  Elementproducenter: Produktionen kører videre som normalt

  Hos CHR Concrete, Contiga og Confac mener de ikke, at der er grund til at nedjustere forventningerne til årets resultat endnu som følge af coronavirus.

  17-03-2020

  Coronavirus spørgsmål og svar

  Dansk Byggeri har etableret et område på hjemmesiden, hvor du kan få svar på de mange spørgsmål, som Corona-virussen rejser. Hjemmesiden bliver løbende opdateret, så du kan holde dig orienteret.

  17-03-2020

  Tiltag mod Coronavirus

  Dansk Beton har udarbejdet en praktisk vejledning om, hvordan forebyggende foranstaltninger kan implementeres i et kontormiljø, på en betonfabrik, under transport af betonprodukter og ved levering af betonprodukter på byggepladsen.

  05-03-2020

  Tolerancer.dk genopstår i en ny og forbedret udgave

  Tolerancer.dk har fået ny indpakning. Det betyder, at en ny og forbedret søgefunktion, en simpel opbygning, nye illustrationer og videoer gør det lettere at navigere rundt i kravene til tolerancer for fx betonelementer og elementmontage. Det sker uden, at der er ændret på det faglige indhold.

  03-03-2020

  Nyt interessemedlem i Betonelement-Foreningen

  Sensohive er Betonelement-Foreningens nyeste medlem. Virksomheden blev grundlagt i november 2014 med det formål at gøre det lettere for betonproducenterne at indsamle, analysere og forstå værdidata gennem trådløs sensorløsning.

  26-02-2020

  Tre historiske betonbyggerier i top 100

  Vikingeskibshallen i Roskilde, Herlev Hospital og Tinghøj Vandreservoir er blandt de 100 mest bevaringsværdige betonbyggerier i Europa