Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Husk at indstille projekter til Betonelementprisen 2019

Alle kan indstille prisværdige elementbyggerier.

Nu er der åbent for, at du kan indstille et projekt, hvor der er brugt betonelementer på en unik måde, til Betonelement-Prisen 2019.

Betonelement-Prisen er indstiftet af Betonelement-Foreningen i 1978. Den gives som en anerkendelse for at anvende betonelementer i et byggeri på højt arkitektonisk niveau.

Betonelement-Prisen er tidligere gået til en lang række fremragende danske arkitekter, heriblandt Mette Tony & Mads Bjørn Hansen, Signe & Christian Cold, Lene Tranberg, Bjarke Ingels samt Kim, Jan og Jørn Utzon.

I forbindelse med Betonelement-Foreningens 50 års jubilæum i 2008 blev Utzon-Statuetten udviklet til at hylde nogle af Danmarks bedste arkitekter for ypperligt betonelementbyggeri både i Danmark og i udlandet. Det er Jørn Utzon og Jan Utzon, der har været med i udviklingen af statuetten. Der er taget udgangspunkt i et af grundelementerne i et af verdens nye vidundere, et vingemodul fra Jørn Utzons Operabygning i Sydney – det verdensberømte ikon, hvis unikke arkitektur stod klar til indvielse i 1956.

Det er et bedømmelsesudvalg, der afgør, hvem der vinder Betonelement-Prisen og Utzon-Statuetten. De overrækkes ved prisfesten i foråret 2019, hvor også Bæredygtig Beton Prisen og In-Situ Prisen uddeles.

Kender du et spændende projekt, som fortjener at blive nomineret, så vil vi gerne høre om det. Send billeder og en kort beskrivelse af projektet til  pny@danskbyggeri.dk.