Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Arkiv 2018

  01-11-2018

  Betonelement-Foreningens projekteringshåndbog 2018

  Som afløser for de 4 populære bind om: Betonelementbyggeri, projektering, beregninger inklusiv eksempelsamling, har Betonelement-Foreningen fået udarbejdet tre nye håndbøger.

  27-10-2018

  Mørtel til elementfuger er ikke bare mørtel

  Sammenstøbning af betonelementer er et emne, som der er stor fokus på for øjeblikket. I den forbindelse er BEF Bulletin no. 5 ved at blive opdateret, og der indføres snart kontrol af arbejdet på byggepladsen igennem udførelsesstandarden DS 2427.

  23-10-2018

  Hvem har fortjent betonbranchens Oscar?

  Det er 40 år siden, at Betonelement-Prisen første gang blev overrakt, og nu er der igen åbent for at indstille byggerier i særklasse. Prisen gives som anerkendelse af en talentfuld og god arkitektonisk anvendelse af betonelementer i et byggeri

  27-09-2018

  Branchen samarbejder om en revision af bulletin no. 5 sammenstøbning af betonelementer

  Betonelement-Foreningens Bulletin no. 5 om sammenstøbning af betonelementer er lige nu ved at blive revideret ud fra branchens erfaringer.

  10-09-2018

  Betonelementer og zoologiske haver

  Der er måske stadig nogle, der tænker på de gamle slidte, små bure med apatiske dyr, når de hører ordene ”beton” og ”zoologisk have”. Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu udnyttes betonens styrke, holdbarhed og formbarhed til at skabe gode oplevelser for mennesker og dyr i zoologiske haver.

  14-08-2018

  Husk at indstille projekter til Betonelementprisen 2019

  Alle kan indstille prisværdige elementbyggerier.

  30-07-2018

  Hvidt betonhus på Eternitten

  På Eternitten står en lille hvid perle - Visionshuset - hvor der er i høj grad grad er anvendt beton. Det var nemlig ønsket, at byggeriet skulle passe ind i konteksten og skulle skabes i samspil med den gamle industriarkitektur.

  21-06-2018

  Skiveberegningsprogram viser sit værd

  Resultater fra Betonelement-Foreningens beregningsprogram til dimensionering og optimering af komplekse vægskiver viser potentiale for store besparelser på armeringen

  17-04-2018

  Læs Betonelement-Foreningens artikler i Bladet Beton

  Magasinet Beton er Danmarks eneste fagblad, der direkte retter sig mod betonbranchen. Magasinet dækker alle aspekter af beton – fra forskning og udvikling over produktion og anvendelse af beton til vedligeholdelse af bygninger og anlægsarbejder.