Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  30-07-2018

  Hvidt betonhus på Eternitten

  På Eternitten står en lille hvid perle - Visionshuset - hvor der er i høj grad grad er anvendt beton. Det var nemlig ønsket, at byggeriet skulle passe ind i konteksten og skulle skabes i samspil med den gamle industriarkitektur.

  21-06-2018

  Skiveberegningsprogram viser sit værd

  Resultater fra Betonelement-Foreningens beregningsprogram til dimensionering og optimering af komplekse vægskiver viser potentiale for store besparelser på armeringen

  17-04-2018

  Læs Betonelement-Foreningens artikler i Bladet Beton

  Magasinet Beton er Danmarks eneste fagblad, der direkte retter sig mod betonbranchen. Magasinet dækker alle aspekter af beton – fra forskning og udvikling over produktion og anvendelse af beton til vedligeholdelse af bygninger og anlægsarbejder.

  07-06-2017

  Elementbranchen løfter i flok

  1960’ernes mangel på boliger satte betonelementer på byggebranchens landkort. Med fælles hjælp opretholder elementproducenterne placeringen på kortet.

  16-03-2017

  Løs problemet, før det opstår

  Den arbejdsmetode har Betonelement-Foreningen anvendt med stor succes og i tidens løb er omfanget af de fælles problemløsende værktøjer blevet både større og mere anerkendte – faktisk anvendes fællesværktøjerne i mange tilfælde som de facto standarder.

  25-01-2017

  Fynske arkitekter vinder betonbranchens Oscar

  Det fynske arkitektpar Mette Tony og Mads Bjørn Hansen fra Praksis Arkitekter i Troense på Tåsinge tildeles Betonelement-Prisen 2017 og Utzon-Statuetten – populært kaldet byggebranchens Oscar. Prisen og statuetten får de, for deres særlige arkitektoniske greb - at bygge betonelementer uden på en grå gammel kornsilo i Nordhavn i København, så siloen er forvandlet til Frihavns Tårnets lyse, moderne boliger.

  18-10-2016

  Dimensionering af istøbte løft i betonelementer

  På BEF´s temadag den 10. oktober 2016 præsenterede formanden for BEF´s tekniske udvalg, Lars Reimer fra CRH, de nyeste europæiske guidelines for dimensionering af løft i betonelementer.

  24-08-2016

  Ny bulletin for brugen af wirebokse

  Forskning på Syddansk Universitet har - med støtte fra Betonelement-Foreningen – fundet løsningen på udfordringerne ved brug af wirebokse.

  15-07-2016

  Betonelement-byggeriers bæredygtighed og robusthed

  BEF Bulletin no. 3 – Betonelementbyggeriers robusthed er netop udgivet som en opdateret 3. udgave dateret Juli 2016.

  18-08-2015

  Ændringer til bips A113

  Ny begynder indsatsen for at udarbejde en revideret udgave af det måske allervigtigste dokument for alle, der arbejder med betonelementer.