Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  22-02-2019

  Besøgssted vinder Betonelement-prisen

  Schønherr’s Filsø­projekt til besøgssted i Vestjylland er landskabsarkitektur, der viser hvordan industrielt præfabrikerede betonelementer kan udgøre et såvel konstruktivt som æstetisk bærende element i en samlet landskabsarkitektonisk komposition.

  22-02-2019

  Søg op til 500.000 kr. til idéudvikling

  Byggebranchens virksomheder inviteres til at søge penge til et projekt, der kan skabe værdi i byggebranchen i form af ny teknologi, klimasikring, cirkulær økonomi og materialer med forbedret funktion og holdbarhed. Se udbud, vejledning og retningslinjer.

  06-02-2019

  Branchen satser på BIM og tidlig kundeinddragelse

  Bygge- og anlægsbranchen investerer flere penge i it-værktøjer end nogensinde før. Også hos Spæncom har man satset på brugen af ny teknologi, blandt andet for at få en tidligere kundeinddragelse og undgå fejl.

  09-01-2019

  Vejledningen om montage af betonelementer og letbetonelementer er nu revideret

  Vejledningen om montage af betonelementer og letbetonelementer er nu revideret og ligger klar i en ny udgave. Sidste revision blev gennemført for 6 år siden i 2012. I den nye udgave er det specielt afsnittene om flats, løftebolte/inserts og brug af faldsikringsudstyr, som er ajourført.

  01-11-2018

  Betonelement-Foreningens projekteringshåndbog 2018

  Som afløser for de 4 populære bind om: Betonelementbyggeri, projektering, beregninger inklusiv eksempelsamling, har Betonelement-Foreningen fået udarbejdet tre nye håndbøger.

  27-10-2018

  Mørtel til elementfuger er ikke bare mørtel

  Sammenstøbning af betonelementer er et emne, som der er stor fokus på for øjeblikket. I den forbindelse er BEF Bulletin no. 5 ved at blive opdateret, og der indføres snart kontrol af arbejdet på byggepladsen igennem udførelsesstandarden DS 2427.

  23-10-2018

  Hvem har fortjent betonbranchens Oscar?

  Det er 40 år siden, at Betonelement-Prisen første gang blev overrakt, og nu er der igen åbent for at indstille byggerier i særklasse. Prisen gives som anerkendelse af en talentfuld og god arkitektonisk anvendelse af betonelementer i et byggeri

  27-09-2018

  Branchen samarbejder om en revision af bulletin no. 5 sammenstøbning af betonelementer

  Betonelement-Foreningens Bulletin no. 5 om sammenstøbning af betonelementer er lige nu ved at blive revideret ud fra branchens erfaringer.

  10-09-2018

  Betonelementer og zoologiske haver

  Der er måske stadig nogle, der tænker på de gamle slidte, små bure med apatiske dyr, når de hører ordene ”beton” og ”zoologisk have”. Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu udnyttes betonens styrke, holdbarhed og formbarhed til at skabe gode oplevelser for mennesker og dyr i zoologiske haver.

  14-08-2018

  Husk at indstille projekter til Betonelementprisen 2019

  Alle kan indstille prisværdige elementbyggerier.