Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  23-10-2018

  Hvem har fortjent betonbranchens Oscar?

  Det er 40 år siden, at Betonelement-Prisen første gang blev overrakt, og nu er der igen åbent for at indstille byggerier i særklasse. Prisen gives som anerkendelse af en talentfuld og god arkitektonisk anvendelse af betonelementer i et byggeri

  27-09-2018

  Branchen samarbejder om en revision af bulletin no. 5 sammenstøbning af betonelementer

  Betonelement-Foreningens Bulletin no. 5 om sammenstøbning af betonelementer er lige nu ved at blive revideret ud fra branchens erfaringer.

  10-09-2018

  Betonelementer og zoologiske haver

  Der er måske stadig nogle, der tænker på de gamle slidte, små bure med apatiske dyr, når de hører ordene ”beton” og ”zoologisk have”. Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu udnyttes betonens styrke, holdbarhed og formbarhed til at skabe gode oplevelser for mennesker og dyr i zoologiske haver.

  14-08-2018

  Husk at indstille projekter til Betonelementprisen 2019

  Alle kan indstille prisværdige elementbyggerier.

  30-07-2018

  Hvidt betonhus på Eternitten

  På Eternitten står en lille hvid perle - Visionshuset - hvor der er i høj grad grad er anvendt beton. Det var nemlig ønsket, at byggeriet skulle passe ind i konteksten og skulle skabes i samspil med den gamle industriarkitektur.

  21-06-2018

  Skiveberegningsprogram viser sit værd

  Resultater fra Betonelement-Foreningens beregningsprogram til dimensionering og optimering af komplekse vægskiver viser potentiale for store besparelser på armeringen

  17-04-2018

  Læs Betonelement-Foreningens artikler i Bladet Beton

  Magasinet Beton er Danmarks eneste fagblad, der direkte retter sig mod betonbranchen. Magasinet dækker alle aspekter af beton – fra forskning og udvikling over produktion og anvendelse af beton til vedligeholdelse af bygninger og anlægsarbejder.

  07-06-2017

  Elementbranchen løfter i flok

  1960’ernes mangel på boliger satte betonelementer på byggebranchens landkort. Med fælles hjælp opretholder elementproducenterne placeringen på kortet.

  16-03-2017

  Løs problemet, før det opstår

  Den arbejdsmetode har Betonelement-Foreningen anvendt med stor succes og i tidens løb er omfanget af de fælles problemløsende værktøjer blevet både større og mere anerkendte – faktisk anvendes fællesværktøjerne i mange tilfælde som de facto standarder.

  25-01-2017

  Fynske arkitekter vinder betonbranchens Oscar

  Det fynske arkitektpar Mette Tony og Mads Bjørn Hansen fra Praksis Arkitekter i Troense på Tåsinge tildeles Betonelement-Prisen 2017 og Utzon-Statuetten – populært kaldet byggebranchens Oscar. Prisen og statuetten får de, for deres særlige arkitektoniske greb - at bygge betonelementer uden på en grå gammel kornsilo i Nordhavn i København, så siloen er forvandlet til Frihavns Tårnets lyse, moderne boliger.