Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  15-11-2019

  BIBM-konference maj 2020

  Billetsalget til BIBM-konferencen 2020 er i fuld gang - og dette år afholdes den i København.

  15-10-2019

  Video: DTU ødelægger hus for at tjekke computerprogram

  Med op til 100 tons tryk fra testmaskiner ødelægger forskere fra DTU en række to-etagers betonkonstruktioner opført af betonelementer.

  23-09-2019

  Nu går mindre beton til spilde

  Med Nulspildsprojektet har den danske betonbranche fundet løsningen på, hvordan de kan genanvende spildet fra egen produktion til fremstilling af nye betonprodukter. På grund af produktionsmetoden er der et forholdsvist stort spild ved huldæk, hvilket skaber et større potentiale for genbrug.

  09-09-2019

  En ny fortælling om bygge- og anlægsbranchen

  Hos Spæncom er holdningen, at en mere ligelig kønsfordeling forbedrer både arbejdsmiljø og bundlinje. Fremover skal der ansættes flere kvinder i virksomheden, og så skal hele branchen i gang med at skabe et mere mangfoldigt image

  29-08-2019

  Digitale beregninger sikrer bæredygtighed

  Ingeniørvirksomheden Niras har brugt Betonelement-Foreningens skive-beregningsprogram til at dimensionere et nyt elementbyggeri i Ørestad Nord. Beregningerne gør det muligt at skabe et fleksibelt, bæredygtigt og fremtidssikret multihus bestående af få faste elementer.

  13-08-2019

  Revideret nationalt anneks til DS/EN 206

  I det reviderede anneks er der genindført retningslinjer for brug af kalcineret flint og for frostbestandighed af beton til ikke-bærende facader med specielt tilslag.

  09-07-2019

  Nyuddannede betonmagere fra AMU Nordjylland

  Tillykke til det nye hold betonmagere fra AMU Nordjylland og særligt tillykke til Thomas Birkemark Mortensen fra CRH Concrete A/S, som løb med prisen som årets betonmagerelev.

  08-04-2019

  Ny udgave af Bulletin 5 om sammenstøbning af betonelementer

  Efter en revision i samarbejde med blandt andet entreprenørerne er den nye udgave af Bulletin 5 nu klar.

  01-04-2019

  Tre betonprojekter blev hyldet med fest

  Torsdag den 28. marts var betonens fest. Mange arkitekter, entreprenører og andre beton-elskere var mødt op til Dansk Betons prisfest for at hylde betonen og de projekter, der var indstillet til Betonelement-Prisen, In-situ Prisen og Bæredygtig Beton Prisen.