Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  23-09-2019

  Nu går mindre beton til spilde

  Med Nulspildsprojektet har den danske betonbranche fundet løsningen på, hvordan de kan genanvende spildet fra egen produktion til fremstilling af nye betonprodukter. På grund af produktionsmetoden er der et forholdsvist stort spild ved huldæk, hvilket skaber et større potentiale for genbrug.

  09-09-2019

  En ny fortælling om bygge- og anlægsbranchen

  Hos Spæncom er holdningen, at en mere ligelig kønsfordeling forbedrer både arbejdsmiljø og bundlinje. Fremover skal der ansættes flere kvinder i virksomheden, og så skal hele branchen i gang med at skabe et mere mangfoldigt image

  29-08-2019

  Digitale beregninger sikrer bæredygtighed

  Ingeniørvirksomheden Niras har brugt Betonelement-Foreningens skive-beregningsprogram til at dimensionere et nyt elementbyggeri i Ørestad Nord. Beregningerne gør det muligt at skabe et fleksibelt, bæredygtigt og fremtidssikret multihus bestående af få faste elementer.

  13-08-2019

  Revideret nationalt anneks til DS/EN 206

  I det reviderede anneks er der genindført retningslinjer for brug af kalcineret flint og for frostbestandighed af beton til ikke-bærende facader med specielt tilslag.

  09-07-2019

  Nyuddannede betonmagere fra AMU Nordjylland

  Tillykke til det nye hold betonmagere fra AMU Nordjylland og særligt tillykke til Thomas Birkemark Mortensen fra CRH Concrete A/S, som løb med prisen som årets betonmagerelev.

  08-04-2019

  Ny udgave af Bulletin 5 om sammenstøbning af betonelementer

  Efter en revision i samarbejde med blandt andet entreprenørerne er den nye udgave af Bulletin 5 nu klar.

  01-04-2019

  Tre betonprojekter blev hyldet med fest

  Torsdag den 28. marts var betonens fest. Mange arkitekter, entreprenører og andre beton-elskere var mødt op til Dansk Betons prisfest for at hylde betonen og de projekter, der var indstillet til Betonelement-Prisen, In-situ Prisen og Bæredygtig Beton Prisen.

  22-02-2019

  Besøgssted vinder Betonelement-prisen

  Schønherr’s Filsø­projekt til besøgssted i Vestjylland er landskabsarkitektur, der viser hvordan industrielt præfabrikerede betonelementer kan udgøre et såvel konstruktivt som æstetisk bærende element i en samlet landskabsarkitektonisk komposition.

  22-02-2019

  Søg op til 500.000 kr. til idéudvikling

  Byggebranchens virksomheder inviteres til at søge penge til et projekt, der kan skabe værdi i byggebranchen i form af ny teknologi, klimasikring, cirkulær økonomi og materialer med forbedret funktion og holdbarhed. Se udbud, vejledning og retningslinjer.

  06-02-2019

  Branchen satser på BIM og tidlig kundeinddragelse

  Bygge- og anlægsbranchen investerer flere penge i it-værktøjer end nogensinde før. Også hos Spæncom har man satset på brugen af ny teknologi, blandt andet for at få en tidligere kundeinddragelse og undgå fejl.