Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  03-06-2020

  En bæredygtig opfindelse: Pap erstatter træ i støbeformene

  Fårup Betonindustri står bag Cardcret, som er et system til at fremstille udsparinger af pap. Produktet er en økonomisk og arbejdsmiljømæssig gevinst for virksomheden, og selvom det ikke var udgangspunktet for opfindelsen, har direktør Brian Knudsen også fået et produkt, der er mere bæredygtigt end de traditionelle træ- og metaludsparinger.

  03-06-2020

  Exo-skeletter og sliberobotter giver tommel op på arbejdsmiljø, kvalitet og produktivitet

  Hos Leth Beton prioriterer de arbejdsmiljøet højt. Derfor tester de i øjeblikket et exo-skelet, der kan aflaste medarbejderne ved ensidigt, gentagende arbejde. Derudover har de investeret i en sliberobot, der har overtaget 80 procent af det manuelle slibearbejde.

  03-06-2020

  Film om betonelementer fra Betonhåndbogen

  Betonhåndbogen er både et digitalt opslagsværk og en lærebog, men nu findes udvalgte kapitler også som videokapitaler. Det gælder blandt andet kapitlet om betonelementer.

  08-04-2020

  BIBM-konference flyttet til november

  BIBM-konferencen, som foregår i København, skulle have været afholdt i maj 2020, men er grundet Corona nu flyttet til November 2020.

  07-04-2020

  Online undervisning på AMU Nordjylland

  AMU Nordjylland har, i forbindelse med coronaudbruddet og den deraf følgende nedlukning af skolen, omstillet en del af undervisningen til online undervisning.

  26-03-2020

  Roadmap kan nu downloades i engelsk version

  Betonbranchen har i sin plan ”Bæredygtigt Beton initiativ” fremlagt 35 helt konkrete forslag til, hvordan man kan halvere CO2-udledningen fra betonbyggeri de næste 10 år.

  24-03-2020

  Nyt interessemedlem i Betonelement-Foreningen

  Konecranes er Betonelement-Foreningens nye medlem. Virksomheden producerer løfteudstyr og digitale tjenesteydelser til en lang række kunder i blandt andet fremstillings- og procesindustrien.

  20-03-2020

  Elementproducenter: Produktionen kører videre som normalt

  Hos CHR Concrete, Contiga og Confac mener de ikke, at der er grund til at nedjustere forventningerne til årets resultat endnu som følge af coronavirus.

  17-03-2020

  Coronavirus spørgsmål og svar

  Dansk Byggeri har etableret et område på hjemmesiden, hvor du kan få svar på de mange spørgsmål, som Corona-virussen rejser. Hjemmesiden bliver løbende opdateret, så du kan holde dig orienteret.

  17-03-2020

  Tiltag mod Coronavirus

  Dansk Beton har udarbejdet en praktisk vejledning om, hvordan forebyggende foranstaltninger kan implementeres i et kontormiljø, på en betonfabrik, under transport af betonprodukter og ved levering af betonprodukter på byggepladsen.