Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Om Betonelement-Foreningen

Betonelement - Foreningen er en medlemsorganisation for producenter af betonelementer, og foreningens medlemmer repræsenterer den væsentligste part af producenter af betonelementer i Danmark

Foreningen har blandt andet til formål at virke for en udvidet anvendelse af betonelementer i byggeriet og at søge kvaliteten af betonelementer forbedret.

For at være medlem kræves det, at virksomhedens produkter er anerkendt af det officielle organ DANAK. Dette garanterer at medlemsvirksomheden leverer produkter der er underlagt høj og uvildig kvalitetskontrol.

Foreningen blev stiftet i 1958 – på det tidspunkt i historien, hvor industrialiseringen af byggeriet i Danmark begyndte. Betonelement-Foreningen var indtil 2007 en associeret forening til Dansk Byggeri, men er i dag en selvstændig sektion i Dansk Byggeri.

Vedtægter

Her kan du finde de gældende vedtægter for BEF

NB: De nuværende vedtægter blev vedtaget inden Dansk Byggeri og Dansk Industri fusionerede. Derfor er der endnu ikke sket konsekvensrettelser angående skiftet, men det forventes at ske efter næste generalforsamling i foreningen.