Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Et komplet byggesystem til hele råhuset

Med helvægge og dæk af letbeton får du et komplet byggesystem skræddersyet til hele råhuset med en lang række gode egenskaber

 

Helvægge og dæk af letbeton giver arkitektonisk frihed til at skabe spændende og sundt byggeri med kort byggetid og god økonomi. Skræddersyet efter individuelle ønsker og ideer og med mulighed for valgfrit facadeudtryk.

Med et rationelt byggesystem opbygges det råhus, som danner den miljørigtige og stabile kerne i byggeriet.

Du kan få leveret helvægge af letbeton til både bagmure, skillevægge, lejlighedsskel og kældervægge. Som bærende vægge kan helvægge af letbeton anvendes i alle sikkerhedsklasser - også over 5 etager.

Letdæk fremstilles til både tagdæk og etageadskillelse - og i forskellige typer afhængig af lydkrav, spændvidde og bæreevne.

Tilbud, råd og vejledning
Kontakt et af medlemmerne og få et tilbud på et konkret projekt.

Du kan i afsnittet "Få et godt tilbud" læse om, hvad det er for informationer dit projektmateriale skal indeholde for udregning af et tilbud.

Mange byggeprojekter kan med fordel realiseres med elementer af letbeton. Kontakt derfor et af medlemmerne for råd og vejledning på et tidligt stadie i projektet, så du får den bedste løsning til dit byggeri.