Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

BEF i Bladet Beton 3-2010

I dette nummer af Bladet Beton kan du på BEF's sider bl.a. læse om at både Vejdirektoratet og Banedanmark gerne vil opføre præfabrikerede broer af betonelementer

Vejdirektoratet siger ja tak til elementbroer
Både Vejdirektoratet og Banedanmark vil gerne opføre præfabrikerede broer af betonelementer. Det oplyste Barbara Pedersen, der er fagansvarlig for broer i Vejdirektoratets vedligeholdelsesafdeling, på Dansk Betonforenings seminar om betonelementer den 9. juni 2010.

Nye bestyrelsesmedlemmer
Betonelement-Foreningen fik to nye bestyrelsesmedlemmer ved generalforsamlingen den 7. maj 2010 i Horsens. De nye medlemmer er direktør Torben Enggaard, Ambercon A/S, og direktør René Kjærsgaard-Nielsen, Spæncom A/S.

Hold tuschpennen langt væk fra faldsikringsudstyr
Lad være med at skrive navn på faldsikringsudstyr med en tusch - med mindre du er indstillet på at købe nyt udstyr.

Nyt medlem er specialist i letbetondæk
Ingen ordrer er for små, kun få for store! Sådan lyder mottoet for niss sørensen & søn a-s, der er Betonelement-Foreningens seneste medlem.

Stærke værktøjer til arkitekter og ingeniører
Genvej til teknisk og økonomisk optimale projekter med letbetonelementer

Ny lærebog kan bestilles nu
”Betonelementbyggeriers Statik”, som er en omfattende branche- og beregningsbog, er netop udkommet på Polyteknisk Forlag i samarbejde med Betonelement-Foreningen.

Reduceret armering i BS 60 og BS 120
Standardiseringsudvalget S-1992 har nu godkendt Betonelement-Foreningens forslag om at anvende reducerede søjlelængder som grundlag for beregning af vægge og søjler i tilfælde af brand.

Læs artiklerne