Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

BEF i Bladet Beton 1-2010

I dette nummer af Bladet Beton kan du på BEF's sider bl.a. læse om fusionen mellem Betonelement-Foreningen og BIH, samt potentialet i elementbroer.

Betonelement-Foreningen og BIH fusionerer
Den 12. november 2009 blev forslaget om fusion af Letbetonelementgruppen BIH og Betonelement-Foreningen vedtaget på ekstraordinære generalforsamlinger i de to produktgrupper.

Stort potentiale i elementbroer
Danmark udnytter langt fra mulighederne for at bruge betonelementer til vej- og jernbanebroer. Det påpeger adm. direktør Claus Bering, CRH Concrete A/S, med henvisning til erfaringer fra CRH-koncernen.

Ny tabelværdier for huldækelementer ved brand
Betonelement-Foreningen anbefaler nu lidt ændrede faktorer ved beregning af forspændte huldækelementers forskydningsbærevne ved brand.

Nyt medlem i priskomite
Arkitekt maa Christian Cold fra arkitektfirmaet Entasis er nyt medlem af den komite, der udpeger vinderen af Betonelement-Prisen.

Nu kan alle indstille til Betonelement-Prisen
Betonelement-Foreningen har ændret vedtægterne for Betonelement-Prisen, så alle kan indstille prisværdige elementbyggerier til priskomiteen.

Nem adgang til tekniske detaljer om letbetonelementer
Som den første af en række af nye hjemmesider for Dansk Betons produktgrupper har Letbetonelementgruppen BIH, der er under fusion med Betonelement-Foreningen, lanceret en ny hjemmeside, som blandt andet viser en lang række bygningsdetaljer, som gør det endnu nemmere at projektere med elementer af letbeton.

Projektering med elementer af letbeton opdateret til Eurocode
Letbetonelementgruppen BIH har opdateret ”Hæfte 2 – Projekteringsanvisning vedrørende beregning og anvendelse af helvægselementer fremstillet af letbeton”, så indholdet nu er tilpasset Eurocodes.

Læs artiklerne